Klaverstemning

Klaverstemning


Jeg har, siden jeg var ganske ung, været meget fascineret af, hvordan klaverer og flygler fungerer indeni. Som teenager begyndte jeg med at stemme mit dengang 100 år gamle opretstående Hornung & Møller-klaver (der kun kunne holde stemningen en god uges tid) med en svensknøgle og nogle viskelædere. Jeg har siden da løbende udvidet både evner og værktøjskasse betydeligt, og jeg stemmer nu klaverer og flygler regelmæssigt rundt omkring i det nordjyske, både ved private, institutioner og koncertsteder.


Jeg kan også foretage mindre reparationer samt justeringer af mekanikken; småting klares med det samme uden ekstra beregning. Bedømmer jeg, at jeg ikke vil kunne løse en reparationsopgave eller lign. tilfredsstillende, henviser jeg gerne til en anden.


Jeg er ikke certificeret klaverstemmer eller instrumentmager, derfor er mine priser lavere. Jeg har til gengæld mange års erfaring og har stor fokus på omhyggelige stemninger, der holder. Jeg vil hellere bruge længere tid på en stemning end efterlade et resultat, jeg ikke føler, jeg kan stå inde for.

Klaverstemning  

Almindelig stemning af klaver eller flygel. Tager typisk 1-3 timer, alt efter instrumentets tilstand, og om der er behov for optrækning af kammertonen (inkl. i prisen)

kr. 800,-Jeg kommer vidt omkring og stemmer, men Hvis jeg har længere end 50 km til en opgave, tager jeg et beskedent kørselstillæg. Hvis jeg kan samle flere opgaver i samme område, bliver det billigere, da kørslen så deles. Kontakt mig gerne for et tilbud.

  

Priseks. inkl. kørsel:

Aalborg:   kr.  800,-

Hjørring:   kr.  900,-

Frederikshavn:   kr.   975,-

Holstebro:   kr. 1.075,-

Aarhus:   kr. 1.100,-

Skagen:   kr. 1.150,-

Esbjerg:  kr. 1.250,-

Odense:   kr. 1.375,-