Om

OM MIG


Jeg er bosat i Jammerbugt kommune, mellem vesterhavets bølger og limfjordens vande. her er højt til loftet, og jeg høster meget af min energi i naturen, sammen med mine to drenge. Jeg er familiefar med stort f, og jeg holder meget af at kunne sammensætte min hverdag på en sådan måde, at der både er plads til at arbejde med musikken og at være sammen med min familie.


Jeg har en stor interesse for personlig udvikling. For hvordan vi håndterer de følelser, vi allesammen oplever, og for hvordan vi kan flytte os som mennesker for at nå de mål, vi sætter os. Derfor er de perspektiver altid med i det, jeg skaber. Om det så er når jeg producerer, komponerer eller spiller musik, så er det indre liv, og dét at røre ved følelser i mennesker, altid med. 


Jeg ser mig selv som musikalsk brobygger. Musik har en fantastisk egenskab til at nå ind under huden på folk, hvad enten det gælder de store hjertesmeltende opera-arier, den stemningssættende baggrundsmusik i film og computerspil, eller den medrivende og headbangende heavy metal. Den forener os i fælles oplevelser. Et universelt sprog med mange dialekter.


Jeg elsker at give folk store, musikalske oplevelser, overraske dem, og udvide deres musikalske smag. Så spiller det en mindre rolle, om musikken er skrevet af Bach, Chopin, Kim Larsen, Metallica, stammer fra et computerspil eller improviseres frit.


Jeg holder meget af at spille musik af de store romantikere som Chopin og Liszt, men jeg er ligeså glad for at give den gas med Queen og Iron Maiden!